Skip to main content

Weet je nog, die keiharde uitklapbare logeerbedden van vroeger? Waarbij je het gevoel had dat je direct op de lattenbodem lag? Je kwam nou niet bepaald fris en fruitig je bed uit als je daar op geslapen had.

Alles ontwikkelt zich en ook de slaapbanken zijn gelukkig niet meer wat ze vroeger waren.

Een slaapbank is heel fijn om te hebben voor bezoek dat je de mogelijkheid wilt geven te overnachten. De kinderen, de kleinkinderen, vrienden die van wat verder weg komen. Maar ook voor jezelf is het fijn om een extra slaapplek te hebben, zonder dat je meteen je halve huis moet verbouwen om een extra bed neer te zetten. Als je ziek bent en je partner niet wilt wakker houden met je gehoest of gesnotter, is het heel fijn om even ergens anders te kunnen liggen.

Veel mensen hebben een werkkamer of hobbykamer waar ze de bank neerzetten. Zo heb je geen aparte logeerkamer nodig.

Voor mensen die klein wonen en eigenlijk geen woongedeelte kwijt kunnen, is het een uitkomst. Gedurende de dag kun je toch gewoon op een bank zitten en voordat je gaat slapen verander je je bank binnen twee minuten in een bed. Met de slaapbanken van Dorelan gaat dat echt zo makkelijk!

In onze winkel in Leiderdorp hebben wij 7 slaapbanken staan die je kunt uitproberen. Je kunt kiezen voor een model dat er uitgeklapt uitziet als een stapelbed, maar er zijn ook varianten van een tweepersoonsbed. Er is ontzettend veel keus in stoffen en kleuren, er is altijd iets bij dat perfect in je kamer past. Voor de finishing touch zijn er leuke sierkussentjes in dezelfde stof als je bank verkrijgbaar.

Wat handig is voordat je komt kijken, meet even de ruimte op waar je de bank wilt hebben. De banken zijn leverbaar in verschillende afmetingen, dus grote kans dat we je ruimte optimaal kunnen benutten.

.

Leave a Reply