Skip to main content

De Tresor, ons pareltje!

Tresor is het meest fantastische Dorelan matras. Tenminste, dat vinden wij.

Bij Dorelan Nederland is Tresor het best verkochte matras en wij snappen helemaal waarom. Als je er even op gelegen hebt, ben je verkocht. Mensen beschrijven Tresor als een matras dat je omarmt, als een warm bad.

Wat de Tresor zo heerlijk zacht laat aanvoelen zijn de verschillende stoffen zoals zijde, organisch katoen en microvezel. Je lichaam zakt vervolgens heerlijk weg in de diverse foamlagen zoals Myform Memory Clima, Myform Extension Extra Soft en Myform Air. Naast zachtheid is de juiste ondersteuning van een matras natuurlijk ook heel belangrijk. Tussen de heerlijke foamlagen in vindt je de Dual Technology- Twin Systems Pocket Springs. De Dual Technology verwijst naar het verensysteem. Zoals je ziet op het plaatje zitten alle veren in hun eigen zakje, de pocket. In elke pocket zitten twee veren. Een langere, waar je mee in contact komt zodra je gaat liggen. Deze is mild ondersteunend, waardoor je het gevoel hebt dat de matras iets mee veert onder je gewicht. Voor mensen die licht gebouwd zijn is dit voldoende ondersteuning. Ben je wat zwaarder? Dan zul je wat dieper in de matras zakken en doet de tweede veer zijn werk. Deze veer is gemaakt om echte stevige ondersteuning te bieden.

Een wat technisch verhaal, maar waar het op neerkomt is dat de matras precies de juiste combinatie biedt van zachtheid en de ondersteuning die je lichaam nodig heeft.

Het matras kan gedraaid worden. Het heeft namelijk een Summerside en een Winterside. De zomerzijde biedt luchtigheid en verkoeling gedurende de warmere seizoenen en de winterzijde houdt je behaaglijk en warm in de koudere maanden.

Tresor is verkrijgbaar in drie uitvoeringen: Soft, Medium en Firm. In onze winkel hebben wij alle uitvoeringen liggen, zodat je kunt voelen wat je fijn vindt. Ook kijken we met je mee hoe je ligt en welke matras voor jouw postuur het meest geschikt is.

Is er dan helemaal geen nadeel aan de Tresor matras? Ja, hij is zwaar. Die Dual technologie en de verschillende foamlagen moeten ergens blijven. Dat resulteert in een 31 cm dik matras dat best wat weegt. Maar daar hoef je je voor het leveren geen zorgen over te maken. Het enige waar jij op moet letten is dat ie door je huis kan. Het is geen matras die je even dubbel kunt vouwen om hem in je slaapkamer te krijgen. Wij zorgen er voor dat ie op de plaats komt te liggen waar je hem wilt.

Het enige dat je zelf nog hoeft te doen is even met z’n tweeën het matras twee keer per jaar draaien naar de zomer- of de winterzijde. Let op: Die lussen die je ziet aan de zijkant van het matras zijn niet geschikt om een zwaar matras als deze aan op te pakken!

Leave a Reply