Skip to main content

Dorelan Case systeem

Bedden met opbergruimte

Het merendeel van de Dorelan bedden (ledikanten) uit de MyRoom collectie kunnen worden uitgevoerd met een praktische opbergruimte. De matrassen liggen dan op een lattenbodem of op een orthopedische bodem (gesloten systeem). De bedbodem met de matrassen kun je eenvoudig omhoog doen met behulp van de geïnstalleerde gasveren. Wil je een keer stofzuigen onder het bed? De bodemplaten kunnen eenvoudig worden verwijderd, waardoor je overal goed bij kan.

Nieuw: opbergruimte “Case Wood”

De nieuwste innovatie van Dorelan voor bedden met een opbergruimte is de zogenaamde “Case Wood”. Het bedbodem bestaat hierbij uit een solide zeer stevige houten lattenbodem. De constructie ziet er prachtig uit. Aangezien deze lattenbodem uit één stuk is vervaardigd, is deze extra stevig. Bij aankoop dien je er wel zeker van te zijn dat een dergelijke brede lattenbodem uit één stuk ook getransporteerd kan worden naar je slaapkamer. Indien je niet zeker bent of dit bijvoorbeeld in de lift past en/of over de trap, kies dan voor de Case Easy Double.

Bedden met bergruimtes voor kleinere woningen: de “Case Easy Double”

Is er in je woning een smalle trap of zijn de doorgangen naar je slaapkamer niet zo breed, dan is deze uitvoering van een bed met opbergruimte zeer geschikt. De “Case Easy Double” bestaat uit een bedbodem met een stalenrand en een flexibele lattenbodem. Deze kan desgewenst ook uit 2 delen bestaan. Daarmee kan dit bed eenvoudiger naar je slaapkamer worden getransporteerd. Onze installateurs monteren de 2 losse bedbodems dan tot één geheel op de slaapkamer.

De aantrekkelijk geprijsde bedden met opbergruimte: “Easy Case Simple”.

Is er voldoende ruimte, dan kun je ook kiezen voor de “Case Easy Simple”.  In dat geval is de lattenbodem weer uit één stuk vervaardigd. De stalen constructie in combinatie met een flexibele lattenbodem waarborgen een goede ondersteuning en de constructie is solide.

De bedden met bergruimte uit de Dorelan D-Sign collectie

Kies je liever voor een bed (ledikant) uit de D-Sign collectie van Dorelan, heb je ook de keuze uit 2 systemen. Je kunt kiezen voor een lattenbodem uit één stuk (Storage System Simple). Bij kleinere huizen en/of smalle trappen kun je echter ook kiezen voor een lattenbodem uit 2 delen (Storage System Double). De lattenbodems van de D-Sign collectie zijn ook gemaakt van staal in combinatie met flexibele houten latten. De volledige houtenlattenbodems zijn niet leverbaar bij de D-Sign collectie.

Laat je adviseren

Vanwege het ruime aanbod in de verschillende beschikbare bedden met bergruimtes, is het verstandig om je goed te laten informeren door onze adviseurs in de winkel. Vrijwel alle beschikbare modellen staan in onze Flagship Store in Leiderdorp.

Maak een Afspraak