Skip to main content

De sublieme Technieken van Dorelan

Al meer dan 50 jaar ervaring betekend dat Dorelan zich de verschillende technieken van slaapcomfort eigen heeft gemaakt. Door ervaring zijn wij heer een meester geworden van vele manieren om het perfecte matras te ontwikkelen. Alle benodigde materialen en grondstoffen worden in eigen fabriek vervaardigd tot het beste wat Italië te bieden heeft.

Pocketveer Technieken

Innovatieve technologieën en oplossingen stellen Dorelan in staat om een reeks veersystemen te presenteren aan de internationale markt.
Oplossingen op hoog niveau om te voldoen aan de wensen van de meest veeleisende klanten. We bieden maximale ergonomie, weerstand en compactheid van een veersysteem. Ons veersysteem is geassembleerd met state-of-the-art technologieën voor consistente prestaties en maximale duurzaamheid.

Dual Technologie

Dual technologie is kennis, mechaniek, biometrie en scheikunde. Het is de studie van een product dat voorziet van de beste rust resultaten. De moleculaire structuur van Myform Memory Air HD garandeert een ongeëvenaarde luchtdoorlatendheid. En een perfecte omgevingstemperatuur aanpassingsvermogen.  Terwijl de Twin System HS Pocket veren, met een dubbele concentrische veer en een hoog koolstof gehalte, perfect het lichaam ondersteunen tijdens de slaap. Waardoor de ruggengraat een natuurlijke, juiste positie aan neemt en houdt. Dual Technologie culmineert in een beslissend spierskeletale ondersteuning. En garandeert optimaal comfort gedurende de nacht. Het verzekerd luchtdoorlatendheid, ondersteuning, en duurzaamheid. Het transformeert het matras in het ideale rust instrument voor elk lichaamstype.

TWIN SYSTEM®

De Twin System-technologie is de uitdrukking van Dorelan’s uitmuntendheid, uniciteit, innovatie en ervaring. Eén opgerolde metalen draad creëert een dubbele concentrische veer die zorgt voor een perfecte ondersteuning voor elke lichaamsvorm in elke rustpositie. De externe spiraal, die groter en zachter is, zorgt voor comfort en ergonomie. Op de andere kant zorgt de interne spiraal, die een kleinere diameter heeft, voor ondersteuning van zwaardere organen, waardoor het concept van onafhankelijke veer naar een ander niveau wordt gebracht. Twin System is meer dan alleen een idee. Het gaat om visie, comfort op maat, ergonomie en ondersteuning.

Soft Touch

Ontworpen om elk deel van je lichaam te omarmen, zelfs het lichtste. Soft Touch voorziet het oppervlak met buitengewone zachtheid, en is ideaal voor diegenen die willen genieten van de beste ontspanningservaring ooit.
De bijzondere vorm van de veer zorgt voor gedifferentieerde ondersteuning. Kleine spiralen dicht bij elkaar geplaatst aan het einde van de veer passen zich aan uw gewicht aan. Terwijl de centrale spiralen, die verder uit elkaar staan en een grotere diameter hebben, zorgen voor ondersteuning. Elke veer is gehuisvest in onafhankelijke zakken om een evenredig verdeelde reactie op elk gebied te garanderen. Deze functie zorgt ervoor dat het matras zich aanpast aan het lichaam. Elke beweging is soepel, zacht en zacht.

NEXT

Het exclusieve Next-systeem maakt ondersteuning op maat mogelijk, waardoor de juiste ondersteuning wordt gegarandeerd gedurende je hele slaap. De veren zijn ondergebracht in onafhankelijke zakken en zijn geassembleerd met een bepaalde zeven-zone-systeem. Waarbij het aantal veren per vierkante meter varieert, afhankelijk van de zone. Er zijn meer veren waar extra ondersteuning nodig is en minder waar meer vulling nodig is. Met Next verdeelt de druk van het lichaam zich gelijkmatig over het matras, waardoor ergonomie en duurzaamheid zorgen voor een goede nachtrust, nacht na nacht.

LFK VEREN

Solide en resistent, het LFK veersysteem bestaat uit onderling verbonden cilindrische veren. Het is ontworpen om elasticiteit te garanderen en bewegingen te ondersteunen terwijl je slaapt, dankzij de kleinere afmetingen van de veren, waardoor een ongeëvenaarde uniformiteit wordt geboden. Stalen spiralen die dwars op de matras zijn geplaatst, verbinden de verschillende veren en zorgen voor hoge weerstand en duurzaamheid. Het is een veer techniek met een robuuste ligging, en een lange levensduur.  Uitermate geschikt voor diegenen die van een stevige ondersteuning houden.

BONNEL VEREN

Het traditionele veersysteem wordt naar een hoger niveau getild. Bonnel biconical veren worden behandeld om optimale stijfheid en duurzaamheid te garanderen. De buitengewone stevigheid zorgt voor elasticiteit en
ergonomie voor een rustgevende en regenererende slaap. Bonnel veren hebben een hoge weerstand en lange levensduur.

Myform Schuim technieken

Uniciteit en perfectie mengen zich in een reeks bestudeerde materialen om comfort en ademend vermogen te garanderen. We investeren consequent in onderzoek en ontwikkeling. En selecteren zorgvuldig ruwe materialen. We houden de productie in eigen huis en gebruiken state-of-the-art technologieën om een exclusieve formule te ontwikkelen die zorgt voor kwaliteitsrust: Myform. Ons complete en gevarieerde assortiment matrassen en kussens van topkwaliteit voldoen aan verschillende behoeften. We worden gedreven door innovatie om de beste oplossingen te bieden op het gebied van comfort, slaapklimaat, warmte dispersie, ondersteuning, ademend vermogen, reactie op bewegingen.
Myform is wetenschap, kunst, en innovatie.

MYFORM MEMORY AIR HD

Een lange, zachte en warme knuffel. Myform Memory Air HD is een thermovariabel materiaal met geleidelijk herstel en kleine moleculen die zorgen voor compactheid en maximale ergonomie. Rusten zal een omarmende, persoonlijke ervaring zijn voor zowel je lichaam als geest. De lucht open cell structuur is uitzonderlijk poreus om een constante luchtdoorgang en perfecte hygiëne te garanderen. Dankzij de gebruikte materialen en technologieën past dit matras zich perfect aan uw vorm en eisen aan, waardoor het welzijn wordt gewaarborgd.

MYFORM REGEN

Jaren van onderzoek en ervaring als pioniers hebben geleid tot de oprichting van Myform Regen die een innovatieve moleculaire structuur heeft die het ongelooflijk elastisch en bijna onverschillig voor kamertemperatuur. Deze functie is essentieel om consistente prestaties het hele jaar door te garanderen. Myform Regen absorbeert gewicht en een consistent deel van de druk. Het verzacht het gevoel van stijfheid terwijl het comfort wordt verdeelt.

MYFORM MEMORY CLIMA

Ontworpen om op de bovenste lagen van het matras te worden geplaatst, combineert Myform Memory Clima materialen met state-of-the-art productietechnieken. Dankzij nanotechnologieën, reguleert en handhaaft dit materiaal de ideale temperatuur tussen het lichaam en de matras. Myform Memory Clima verspreid warmte wanneer deze in overmaat is (zoals in de zomer) en houdt warmte vast wanneer dat nodig is, voor een perfecte slaap.

MYFORM MEMORY AIR

Deze technologie zorgt voor comfort en ademend vermogen. Met zijn innovatieve moleculaire structuur en een hoge porositeit. Zijn prestaties en ergonomie gegarandeerd.
Myform Memory Air past zich aan het lichaam aan omdat het het ondersteuningsniveau en elastische reactie kan wijzigen. Stijfheid en ondersteuning zijn zacht verdeeld, wat comfort en ademend vermogen biedt

MYFORM MEMORY

Zachtheid, reactiesnelheid, elasticiteit. Myform Memory zorgt voor hoge prestaties. Het biedt bewegingsvrijheid en biedt een balans tussen de kenmerken van het geheugen en een minder uitgesproken gevoel van accommodatie. Het is een mix van technologie, comfort, duurzaamheid en ergonomie, waardoor het matras kan reageren op uw gewicht en bewegingen. Myform Memory is een gebaar van welzijn.

MYFORM EXTENSION

Het is de kern van elk Myform matras. Het ontwerp is het resultaat van Dorelan’s wetenschap, technologie en ervaring. Het helpt bij het verkrijgen en kalibreren van de juiste elasticiteit en past zich perfect aan je bewegingen aan terwijl je slaapt. Elastisch en ademend, Myform Extension biedt ondersteuning, balans en stevigheid, waardoor duurzaamheid, consistente prestaties en hoge stressbestendigheid. Het is de kern die de producten van een uniek assortiment met eindeloze aanpassingen mogelijk maakt.

MYFORM AIR

De exclusieve technologie van Dorelan Air op zijn best. Myform Air is bedoeld voor de warmere seizoenen. Of voor degenen die op zoek zijn naar maximaal ademend vermogen in een matras. Het grote aantal poriën in Myform Air zorgt voor luchtpassage in elke situatie en extreme hygiëne. Myform Air is veelzijdig, effectief, licht en voldoet aan alle eisen. Zelfs op opbergbedden biedt het het grootste comfort en frisheid.