Skip to main content

Het Case Wood opbergsysteem

Het nieuwe opbergsysteem voorzien van een beukenhouten bodem. Dat hoge kwaliteit rust garandeert.

Het Wood-assortiment is een beukenhouten bedbodem ontworpen en gemaakt door experts die alleen hoogwaardige materialen werken. Case Wood verbetert de prestaties van het matras en je slaap omdat het meer stabiliteit heeft.

Case Wood Technologie

Aanpassing van stevigheid

Met het stijfheidsverstellingssysteem kan je de ondersteuning van individuele lamellen kalibreren. Op deze manier kan je het niveau van stijfheid van het bed gedeelte dat het meeste gewicht draagt. Aanpassen en dus beter slapen, ongeacht jouw bouw en houding.

Houten frame

Het houten lattenframe is gemaakt van een materiaal dat bestand is tegen dagelijkse stress. De montage (lamel voor lamel) maakt het stil, terwijl het zorgt voor de perfecte afstand tussen latten om zich aan te passen aan verschillende lichaamstypen en slaaphoudingen.

Verstevigd Frame

Het houtframe is gemaakt van hoogwaardige materialen. Op deze manier kan het worden gebruikt als basis voor opbergbedden en zorgt het voor duurzaamheid en topprestaties. De veerpoten van 60 x 30 mm zijn gemaakt van beuken multiplex en verf op waterbasis om de esthetiek van deze producten te behouden. De centrale balk wordt versterkt door een metalen staaf te gebruiken om dezelfde stijfheid en weerstand te verkrijgen als die van de centrale voet, die niet kan worden gebruikt in opslagbedden.

Mechaniek

Een dubbele doorsteekbout verbind het frame met het mechanische deel, waardoor stabiliteit voor het hele bedsysteem wordt gegarandeerd.

Case wood systeem

Het Case Wood systeem heeft een door gasveren aangedreven stalen mechanisch hefmechanisme. Waarmee je de bedbodem tot een hoek van 45 ° kunt optillen.

In de grote maten bestaat het frame uit twee volwaardige lattenbodems.